Kvalité Byggstädning Uppsala

Byggstädning Uppsala

STÄD UPPSALA BYGGSTÄDNING UPPSALA

Våra byggstädningar täcker allt som behövs göra för att renoveringen, ombyggnationen eller nyproduktionen ska kunna bli godkänd när lokalen besiktigas. Städ Uppsala har utfört byggstädningar under många år som gett oss en bred erfarenhet av olika typer av uppdrag. Våra byggstädningar har därför resulterat i många nöjda kunder under årens lopp över hela Uppsala.

All vår städpersonal på Städ Uppsala är anslutna till ID06. Det betyder att vår städpersonal registreras i den aktuella byggarbetsplatsens elektroniska personalliggare vid in- och utpassering. Detta ger dig trygghet.

Byggstädning Uppsala

Vi lämnar alltid Nöjd kund-garanti. När du låter oss på Städ Uppsala ta hand om ditt nya byggprojekt kan vi därför garantera att du blir nöjd med hur vi har utfört byggstädningen.

Vad ingår i vår byggstädning?

Det är ofta nödvändigt att få en byggstädning utförd så att besiktningsmannen kan kunna göra en bra genomgång och analys av nybygget. Vad som exakt behövs i en byggstädning varierar ofta från byggarbetsplats till byggarbetsplats. Oftast handlar det om att få transporterat bort rester av gips, sågspån och annat byggmaterial som lämnats kvar efter att bygget har avslutats.
Byggstädningen hos Städ Uppsala består i regel av tre moment, dels en grovstädning, dels en slutstädning och slutligen en finstädning.

Steg 1: Grovstädning

När en renovering, ombyggnation eller en nyproduktion är avslutad brukar det finnas överblivet material kvar som till exempel spån- och masonitskivor, kartonger, papprester och annat byggmaterial. Om en överenskommelse har gjorts kan vi på Städ Uppsala forsla bort det till närmaste återvinningscentral.

När utrymmet är tömt på kvarlämnat byggmaterial påbörjar vi grovstädningen av nybyggda lokalerna. Vi dammsuger samtliga golvytor, torkar av väggar, golvlister, dörrar och skåp. En förutsättning för att vi på Städ Uppsala ska kunna göra en byggstädning är att det finns tillgång till vatten och el.

Steg 2: Slutstädning

När grovstädningen är avklarad kommer vår städpersonal tillbaka när byggdammet har lagt sig och fortsätter med städningen av nybygget. I slutstädningen ingår rengöring av alla ytor. Det ingår bland annat dammsugning och våttorkning av samtliga golvytor och dammsugning. Våttorkning av väggar, skåp och dörrar samt vitvaror. Vi städar också toalett- och duschutrymmen.

Om det visar sig att det finns fläckar av något slag använder vi miljövänliga rengöringsmedel och gör vårt bästa för att ta bort dem. I vår byggstädning ingår även putsning av fönsterna.

Varför ska du anlita Städ Uppsala för din byggstädning?

Städ Uppsala har lång erfarenhet av byggstädningar över hela Uppsala och lämnar alltid Nöjd kund-garanti. Därför är det tryggt för dig att anlita Städ Uppsala för din byggstädning.

När du anlitar Städ Uppsala kan du ta för givet att byggstädningen kommer att utföras på ett professionellt och noggrant sätt som lämnar efter sig ett fräscht och dammfritt resultat som man kan förvänta sig av en byggstädning.

Garanti

Hos Städ Uppsala lämnar vi också en kvalitetsgaranti vilket innebär att om du mot förmodan skulle hitta något städmoment som du inte är tillfreds med åtgärdar vi det snarast möjligt. Givetvis utan kostnad! Därför kan du känna dig trygg när du anlitar Städ Uppsala för din byggstädning.

Dessutom är våra priser mycket konkurrenskraftiga. Allt rengöringsmedel och övrig städutrustning står vi själva för och ingår i priset. Offerten som du får från Städ Uppsala gäller och inga dolda avgifter tillkommer.

Boka in ett möte med oss

När du är i behov av att få en renovering, ombyggnation eller nyproduktion städad är det en bra början att boka in ett möte med oss. Du når oss på 040-644 99 00 eller på 0707-40 99 56. När vi besöker er går vi tillsammans igenom vad du vill ha gjort för att lokalen ska bli ren och fräsch inför besiktningen.

Städmomenten i en byggstädning är lika för alla projekt. Vad som skiljer de olika projekten åt är till exempel storleken på objektet, typ av golvbeläggning, ventilation och närvaron av byggnadsarbetare.

Efter att vi har gått igenom vad du vill ha gjort får du en offert från oss. En konkurrenskraftig offert som håller! Inget extra kostnader tillkommer!
Begär en kostnadsfri offert redan i dag!

OFFERTFÖRFRÅGAN

FÅ EN GRATIS OFFERT INOM 12 TIMMAR

*” anger obligatoriska fält

MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.