Flyttstädning Enköping

Flyttstädning i Enköping erbjuder vi även en genomgång av flyttstädningen. Även”, ”avslutningsvis”, ”bl.a.”, ”d.v.s.”, ”då”, ”därav”,
”därefter”, ”däremot”, ”därför”, ”därmed”, ”därpå”, ”dessutom”, ”dock”, ”efteråt”, ”eftersom”, ”emellertid”, ”enligt

FLYTTSTÄDNING ENKÖPING – STÄD ENKÖPING

Anlitar du oss för din flyttstädning i Enköping, blir du nöjd. Det garanterar vi.

Att välja hjälp med flyttstädning idag är svårt. Det finns många aktörer på marknaden och kvaliteten varierar kraftigt. Därför ska du anlita oss på Städ Enköping, vi garanterar att du blir nöjd.

å andra sidan”, ”å ena sidan”, ”allt som allt”, ”anledningen är”, ”anledningen blir”, ”annorlunda än”,
”av den orsaken”, ”av detta skäl”, ”beroende på”, ”bland annat”, ”därtill kommer”, ”det beror på att”, ”det vill säga”,
”det visar”, ”detta beror på”, ”detta går ut på att”, ”detta innebär att”, ”detta leder till”, ”detta medför att”,
”effekten blir”, ”efter ett tag”, ”ej heller”, ”en effekt av detta”, ”en förklaring till detta”, ”ett exempel på detta”,
”ett liknande exempel”, ”exakt som”, ”följden blir”, ”för att avrunda”, ”för all del”, ”för att förklara”, ”för att inte säga”,

FLYTTSTÄDNING ENKÖPING TILL BRA PRIS

Vi har funnits länge i städbranschen och anlitas av kunder i hela Stockholms Län som vill ha hjälp med en professionell och noggrann flyttstädning i Enköping. Förutom flyttstädningar utför vi också  Byggstädning, Visningsstädning, Storstädning, Dödsbostädning och bortforsling och grovstädning.

Vår städpersonal har en gedigen utbildning och gör alltid sitt yttersta för att bostaden som du lämnar ska bli ren och fräsch inför överlåtelsen. När vi är klara med din flyttstädning görs en inspektion tillsammans med dig. Om det mot förmodan finns något som du inte är tillfreds med åtgärdar vi det omgående. Allt för att du ska känna dig nöjd med att du anlitade oss. Därför kan du känna trygg när du låter oss på Städ Uppsala ta hand om din Flyttstädning.

Flyttstädning Enköping

018-26 05 76

0760-26 30 83

info@städuppsala.se

OFFERTFÖRFRÅGAN

FÅ EN GRATIS OFFERT INOM 2 TIMMAR

*” anger obligatoriska fält

MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

NÖJD KUND GARANTI FLYTTSTÄDNING ENKÖPING

Så här tycker våra kunder

Utmärkelser för Städ Uppsala – Rekommenderat 4 år i rad inom flyttstädning

Flyttstädning

Miljövänlig Flyttstädning Enköping

FÖRBEREDELSER INFÖR FLYTTSTÄDNING I UPPSALA

Se till att bostaden är tömd och att kyl och frys är avstängda. Finns det skador som exempelvis fönster som inte går att öppna måste detta rapporteras till oss innan vi kommer.

Vi på Städ Uppsala är mycket flexibla och lyssnar på dina önskemål. Om du vill att vi också städar biytor som inglasad balkong, fönsterbleck, förråd, källare och garage kan du beställa detta separat. Kontakta oss för prisuppgift!

Städ Uppsala tillhandahåller allt städmaterial och nödvändig städutrustning som behövs. Givetvis använder oss bara av miljövänligt material.

Flyttstädning Enköping

RUT-AVDRAG – FLYTTSTÄDNING ENKÖPING

RUT står för Rengöring, Underhåll och Tvätt. Är du svensk medborgare och privatperson är du är du troligtvis berättigad till RUT-avdraget. Det ger en 50-procentig skattereduktion på arbetskostnaden på hushållsnära tjänster som till exempel på flyttstädning  Enköping och trädgårdsarbete. Begär en kostnadsfri offert så får du reda på vad din flyttstädning Enköping kommer att kosta hos oss på Städ Uppsala. Du kommer att bli positivt överraskad över priset.

FLYTTSTÄDNING ENKÖPING – NÖJD KUND GARANTI

Vår städpersonal har en gedigen utbildning och gör alltid sitt yttersta för att bostaden som du lämnar ska bli ren och fräsch inför överlåtelsen. När vi är klara med din flyttstädning görs en inspektion tillsammans med dig. Om det mot förmodan finns något som du inte är tillfreds med åtgärdar vi det omgående. Allt för att du ska känna dig nöjd med att du anlitade oss. Därför kan du känna trygg när du låter oss på Städ Uppsala ta hand om din flyttstädning i Enköping. Vi är certifierad medlem av Städbranschen Sverige.

FÖRDELAR MED ATT ANLITA OSS FÖR FLYTTSTÄDNING ENKÖPING

Fördelarna med att anlita våra duktiga städare vid din flytt är flera. Vi kan erbjuda konkurrenskraftiga priser; du har som kund även möjlighet att få RUT-avdrag på våra tjänster, vilket gör att du sparar ännu mer av kostnaden vid en flytt.

Ni sparar även tid vid din flytt, tid som du kan välja att lägga på annat – med tanke på hur mycket som behöver göras i när du flyttar till ett nytt hem, så är all extra tid uppskattad.

HANTERING AV NYCKLAR

 • Vi ser gärna att du eller någon annan möter upp på den aktuella adressen och låser upp för vår städpersonal.
 • Om du vill att vi återlämnar dina nycklar till bostaden i din brevlåda, brevinkast eller postfack ansvarar Städ Uppsala inte för nycklarna från det att vi har lämnat nycklarna på överenskommen plats.

AKUT FLYTTSTÄDNING ENKÖPING

Har du fått panik med din flyttstädning Enköping? Inga problem, vi utför även akuta flyttstädningar. Städ Uppsala kan komma med kort varsel och göra en flyttstädning Enköping av bostaden som du flyttar från. Kontakta oss för mer info. Ring oss på 0760-26 30 83. Vi har öppet måndagar – fredagar kl 8.00 till 18.00 samt lördagar och söndagar mellan kl 10.00 till 14.00. Du kan också maila oss på info@städuppsala.se

SERVICE

I servicen för vår flyttstädning ingår mer eller mindre allt som kan räknas som städning, vi har dock exkluderat ett par punkter; Städ Uppsala tar inte hand om kvarlämnade saker, utför inte persiennrengöring, tar ej bort klister eller tejprester på målade ytor. Fönstertvätt ingår ned till ca 5 minusgrader.

BRA ATT VETA INFÖR FLYTTSTÄDNING ENKÖPING

 • En veckas garanti i städningen, kontakta oss inom en vecka efter avslutad städning om något problem föreligger. Garantin kan förlängas per önskemål.
 • RUT-avdrag går bra att använda på vanliga flyttstädningar, men det går inte att nyttja om det gäller ett dödsbo.
 • Ni avfrostar kyl och frys själv innan flyttstädningen.
 • Det finns inget krav på att du ska finnas hemma vid städtillfället, men det går naturligtvis bra om du vill vara det.
 • Finns behov av allergistädning utförs även detta. Säg bara till vid beställningen.
 • Vi använder endast miljövänliga medel vid städningen.

Flyttstädning Enköping med 100% städgaranti.

Hur lång tid tar en normal flyttstädning Enköping?

Det varierar naturligtvis från fall till fall, beroende på hur stora ytorna är, hur smutsigt det är och om det finns några speciella omständigheter som påverkar tidsåtgången. Men mellan tummen och pekfingret kan man säga att det tar en dag att städa en villa och något mindre att flyttstäda en lägenhet.

Måste jag förbereda något innan ni kommer och genomför en flyttstädning?

Bostaden behöver vara tom innan vi anländer. Detta för att vi ska kunna genomföra städningen enligt vår checklista och med garanti. Kontrollera dessutom gärna att alla fönster går att öppna. Det är också bra om ni meddelar oss om eventuella skador på bostaden. Vi måste självklart också ha tillgång till vatten och el, så vänta med eventuell avstängning av dessa tills att vi har städat klart.

Behöver jag ha städmaterial hemma?

Nej, vi har med oss det vi behöver för att genomföra en kompetent Flyttstädning Enköping.

Hur går en städbesiktning till?

När arbetet är avslutat så genomför vi en besiktning tillsammans med dig. Vi använder ett noga utarbetat besiktningsprotokoll som och gå igenom bostaden så att du kan godkänna flyttstädning Enköping. Köparen får gärna vara med vid besiktningen också, då minskar man risken för negativa nyheter angående städningen senare. Eventuella missar åtgärdar vi direkt på platsen i samband med besiktningen.

Får jag garanti på utfört arbete?

Alla våra flyttstädningar kommer med en garanti. Ska den gälla är det dock mycket viktigt att du eller köparen är med vid besiktningen efter avslutad flyttstädning Enköping.

Om något går sönder vid flyttstädningen, vad händer då?

Vi har ansvarsförsäkring som täcker alla eventuella skador. Våra städare är dock mycket noggranna och försiktiga i sitt arbete, så detta sker sällan.

Vad ingår normalt inte i en flyttstädning i Enköping?

Här är några av de saker som normalt inte ingår:

 • Borttagning av exempelvis spikar, tavelkrokar och dekaler.
 • Tvätt av tak och väggar.
 • Vi avfrostar ej kyl och frys.
 • Bortforsling av sopor och återvinningsmaterial.
 • Rengöring av yttre ytor som altan samt städning av tomter. Vi utför heller inte något trädgårdsarbete.

VÅR HELHETSLÖSNING

Om era behov sträcker sig utöver flyttstädning av dödsbo erbjuder Städ Uppsala en helhetslösning som innefattar tömning, återvinning och städning av dödsboet. Ni får ett fast pris på hela tjänsten med sortering, packning, bortforsling och flyttstädning Enköping. Lådor och allt annat material ingår i priset. Vi har också mångårig erfarenhet av värdering och uppköp av värdesaker. Kontakta oss om det är något ni vill sälja så ska vi titta på det.

LÅNGA SAMARBETEN – LÅNG ERFARENHET

För vår tjänst flyttstädning i Enköping av dödsbo har vi utvecklat långvariga samarbeten med socialförvaltningar, hyresvärdar, jurist- & advokatbyråer samt begravningsbyråer i hela Stockholms län. Oavsett vem du är eller hur din situation ser ut är du välkommen att kontakta oss så gör vi allt för att hjälpa dig. Vi vet av erfarenhet att detta kan vara en känslomässigt svår process och arbetar därför med största respekt och ödmjukhet så du kan känna dig trygg med oss.

KVALITETSGARANTI

Vår kvalitetsgaranti omfattar alla våra tjänster och innebär för flyttstädning dödsbo att vi garanterar ett fackmannamässigt utförande på de arbetsmoment som ingår i flyttstädningen. Kvalitetsgarantin innebär också vi kommer tillbaks och åtgärdar sådant som mot förmodan inte skulle godkännas vid en inspektion.

Vi kan även genomföra en rad andra städtjänster

BYGGSTÄDNING ENKÖPING

En annan specialitet hos Städ Uppsala är byggstädningar vilket omfattar renoveringar, ombyggnation och nyproduktion samt manskapsbodar och kontorsbodar.

Städ Uppsala utför byggstädningar i hela Stockholms län med kvalitetssäkring i stora och små projekt både för företag och privatpersoner. All vår städpersonal är anslutna till ID06 vilket är ett system för att lätt kunna identifiera personer på byggarbetsplatsen och koppla varje person till en arbetsgivare. Det ger trygghet.

RENOVERING OCH OMBYGGNATION

I vår byggstädning ingår dammsugning och avtorkning av samtliga golv, avtorkning av dörrar och lister samt fönsterputsning. I det flesta fall brukar det finns lite byggdamm kvar i luften som lägger sig under natten. Därför återkommer vi följande dag och torkar alla ytor en gång till. Allt för att lokalen ska bli ren och fräsch och att du som kund ska bli helt nöjd.

Med vår tjänst byggstädning kan du som kund vara helt säker på att byggstädningen utförs på ett fackmannamässigt sätt och skapar det dammfria resultat du har rätt att förvänta dig av en byggstädning.

Självklart har vi en kvalitetsgaranti som innebär att om du eventuellt hittar något moment i städningen som du inte är tillfreds med åtgärdar vi det snarast möjligt.

NYPRODUKTON BYGGSTÄDNING ENKÖPING

Vi på Städ Uppsala vänder oss till stora och mindre byggföretag och till privatpersoner. Inget projekt är för litet eller för stort för oss oavsett om det rör sig om lokaler, nybyggda villor, flerbostadshus eller fastigheter.

I vårt åtagande ligger bortforsling av byggskräp och grovstädning. Städningen sker i etapper under projektets gång. I vår byggstädning av nyproduktioner ingår:

 • Grovstädning innan för besiktning
 • Finstädning innan slutbesiktning
 • Finstädning inför inflyttning

OBS! För byggstädning av nyproduktion offereras pris beroende på projektets omfattning.

MANSKAPS- OCH KONTORSBODAR

Vår städning gör att era bodar hålls rena och fräscha. I instruktionerna som vår pålitliga städpersonal följer ingår även desinficeringsrutiner som ser till att era bodar blir fria från virus och andra hälsovådliga mikroorganismer.

Städ Uppsala kan också kontinuerligt leverera förbrukningsmaterial till era bodar som toalettpapper, tvål och handsprit om så önskas.

BOKA ETT GIVANDE MÖTE MED OSS PÅ STÄD UPPSALA

Det är tryggt att anlita Städ Uppsala vad gäller byggstädningar. Vi har många nöjda kunder i hela Skåne och lång erfarenhet av städbranschen. Kontakta oss redan idag och boka in ett möte med oss. Vi besöker er gärna på er byggarbetsplats där vi tillsammans går igenom era behov och önskemål.

Att Boka Flyttstädning i Uppsala hos oss är bästa val för dig.

För att kunna lämna en korrekt offert vill vi under mötet veta objektets storlek, typ av golv, ventilation, flödet av byggjobbare och andra faktorer som påverkar utförandet av vårt städuppdrag.

Kontakta Städ Uppsala idag. Hos oss får du ett konkurrenskraftigt pris och kunnig städpersonal som tar hand om städningen av ditt byggprojekt. Med vår garanti lovar vi att du blir mycket nöjd!

För att kunna lämna en korrekt offert vill vi under mötet veta objektets storlek, typ av golv, ventilation, flödet av byggjobbare och andra faktorer som påverkar utförandet av vårt städuppdrag.

VISNINGSSTÄDNING ENKÖPING

Att visa upp sin bostad på ett rent och fräscht sätt ger ett varmt och välkomnande intryck inför spekulanten. Det ökar också möjligheten till en lyckad försäljning.

Vi har lång erfarenhet av städningar och visningsstädningar är en av våra specialiteter. Vi är verksamma över hela Stockholms län. Med vår Nöjd-kund garanti är det tryggt att anlita oss på Städ Uppsala AB.

Efter genomförd visningsstädning gör vi en inspektion tillsammans med dig. Om det visar sig att det finns något som du inte är tillfreds med åtgärdar vi det omgående. Detta är vår Nöjd-kund garanti på Städ Uppsala AB.

STORSTÄDNING ENKÖPING

Att komplettera veckostädningen en gång om året med en rejäl storstädning gör din bostad mycket fräschare. Samtidigt minskar risken att få in skadedjur i bostaden.

Städ Uppsala är specialister på storstädningar. Vi har lång erfarenhet vilket har gett oss ett stort kunnande om hur en storstädning Enköping ska utföras för att skapa renhet och välbefinnande oss våra kunder. Vi utför städuppdrag i hela Stockholms län och hjälper dig som bor både i innerstaden och kranskommunerna med att få en ren och fräsch bostad. Oavsett om du bor i villa eller lägenhet.

Eftersom vi alltid lämnar Nöjd-kund garanti kan du tryggt anlita oss på Städ Uppsala nästa gång du vill ha gjort en Storstädning Enköping av din bostad. Vi har tecknat ansvarsförsäkring i Fora försäkring.

Innan vår välutbildade och pålitliga städpersonal sätter igång med storstädningen flyttas eventuellt möbler och andra inventarier för att komma åt alla skrymslen och vrår.

Storstädning och Flyttstädning i Uppsala samt Rut.avdrag

GROVSTÄDNING ENKÖPING

GER PLATS ÅT HANTVERKARE

Innan hantverkarna tar över arbetet vid ombyggnationer och tillbyggnader krävs det i regel en grovstädning Enköping. Detta för att göra en bra arbetsmiljö i det fortsatta arbetet. Vi på Städ Uppsala har lång erfarenhet och har utfört ett stort antal grovstädningar över hela Skåne. Vi kan hjälpa dig. Det är tryggt att anlita oss på Städ Uppsala.

Vår grovstädning Enköping innehåller följande

 • Dammsugning av samtliga golvytor
 • Våt moppning av samtliga golvytor
 • Avtorkning av lister, hyllor, skåp m.m.
 • Städning och rengöring av toaletter
 • Bortforsling av material som ska kastas

När hantverkarna är klara med sitt jobb och lokalen är iordningställd kan vi också göra en slutlig byggstädning.

Ring oss gärna på 0760-26 30 83 för mer info eller om du har några frågor om vår grovstädning. Du kan också beställa en kostnadsfri offert.

AKUT FLYTTSTÄDNING ENKÖPING

OM VÅR AKUTSTÄDNING
En flyttstädning är alltid ett stort projekt som kan vara mycket tidskrävande. Flyttstädningen innefattar planering av packning, städning och sist själva flytten. Det hjälper vi dig med. Att ge dig själv avlastning och minimera stressen är bra för att allt ska gå så smidigt som möjligt. Ett smidigt och tryggt sätt är att anlita oss på Skånestäd AB. Vi kan komma med kort varsel och hjälpa dig. Då kan du utnyttja din tid på ett effektivare och mer produktivt sätt. Du kan använda tiden istället till att fokusera på ditt nya boende istället för att lägga ner dyrbar tid på att städa ditt gamla boende.

SERVICE

I servicen för vår flyttstädning ingår mer eller mindre allt som kan räknas som städning. Fönstertvätt ingår ned till ca 5 minusgrader. Vi har dock exkluderat ett par punkter. Vi tar inte hand om kvarlämnade saker, utför inte persiennrengöring, tar ej bort klister eller tejprester på målade ytor.

FÖRDELAR MED ATT LÅTA SKÅNESTÄD AB UTFÖRA DIN FLYTTSTÄDNING I ENKÖPING

 • En veckas garanti på städningen. Kontakta oss inom en vecka efter avslutad städning om något problem föreligger. Garantin kan förlängas efter önskemål.
 • RUT-avdrag går bra att använda på vanliga flyttstädningar, men det gäller inte vid dödsbon.
 • Ni avfrostar kyl och frys själv innan flyttstädningen.
 • Det finns inget krav på att du ska finnas hemma vid städtillfället, men det går naturligtvis bra om du vill vara det.
 • Finns behov av allergistädning utförs även detta. Säg bara till vid beställningen.
 • Vi använder endast miljövänliga medel vid städningen.

Med det i tankarna Akut Flyttstädning Enköping. Med hänsyn till tiden. Slutsatsen blir för att klargöra akut flyttstädning.

BOKA AKUT FLYTTSTÄDNING

040-644 99 00
Akut Flyttstädning Enköping

till dess”, ”till exempel”, ”till en början”, ”till följd av”, ”till sist”, ”till skillnad från”, ”till slut”,
”till största delen”, ”tillsammans med”, ”tvärt om”, ”under de omständigheterna”, ”under omständigheterna”, ”under tiden”,
”vad mera är”, ”viktigt att inse”, ”vilket innebär” ];

Flyttstädning i Uppsala, Flyttstädning i Uppsala, Flyttstädning i Uppsala