Flyttstädning Vaxholm till fast pris och 100% flyttstäd garanti.

Efter varje Flyttstädning Vaxholm erbjuder vi även en genomgång av flyttstädningen.

FLYTTSTÄDNING VAXHOLM – STÄD UPPSALA

Anlitar du oss för din flyttstädning i Vaxholm, blir du nöjd. Det garanterar vi.

Att välja hjälp med flyttstädning idag är svårt. Det finns många aktörer på marknaden och kvaliteten varierar kraftigt. Därför ska du anlita oss på Städ Uppsala, vi garanterar att du blir nöjd.

STÄD UPPSALA AB | FLYTTSTÄDNING VAXHOLM

Vi har funnits länge i städbranschen och anlitas av kunder i hela Uppsala Län och Stockholm som vill ha hjälp med en professionell och noggrann flyttstädning Vaxholm. Förutom flyttstädningar utför vi också  Byggstädning, Visningsstädning, Storstädning, Dödsbostädning och bortforsling och grovstädning.

Vår städpersonal har en gedigen utbildning och gör alltid sitt yttersta för att bostaden som du lämnar ska bli ren och fräsch inför överlåtelsen. När vi är klara med din flyttstädning i Vaxholm görs en inspektion tillsammans med dig. Om det mot förmodan finns något som du inte är tillfreds med åtgärdar vi det omgående. Allt för att du ska känna dig nöjd med att du anlitade oss. Därför kan du känna trygg när du låter oss på Städ Uppsala AB ta hand om din Flyttstädning i Vaxholm.

Flyttstädning Vaxholm

0760-26 30 83

info@städuppsala.se

OFFERTFÖRFRÅGAN

FÅ EN GRATIS OFFERT INOM 2 TIMMAR

*” anger obligatoriska fält

MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

STÄD UPPSALA – FLYTTSTÄDNING VAXHOLM

Företaget som löser alla dina bekymmer när det gäller Flyttstädning Vaxholm.

RUT-avdrag

Begreppet RUT-avdrag används för att beskriva möjligheten till skatteavdrag för Flyttstädning Vaxholm.

Miljöpolicy

Vi använder endast modern städutrustning och miljövänliga, rengöringsmedel vilket är skonsamt både för vår miljö, dig själv och din bostad.

Offert

Det är viktigt att du fyller i korrekt information, detta ligger till grund för att vi skall kunna kontakta dig.

FÖRBEREDELSER INFÖR FLYTTSTÄDNING VAXHOLM

Se till att bostaden är tömd och att kyl och frys är avstängda. Finns det skador som exempelvis fönster som inte går att öppna måste detta rapporteras till oss innan vi kommer.

Vi på Städ Uppsala är mycket flexibla och lyssnar på dina önskemål. Om du vill att vi också städar biytor som inglasad balkong, fönsterbleck, förråd, källare och garage kan du beställa detta separat. Kontakta oss för prisuppgift!

Städ Uppsala tillhandahåller allt städmaterial och nödvändig städutrustning som behövs. Givetvis använder oss bara av miljövänligt material.

Flyttstädning Vaxholm

RUT-AVDRAG – FLYTTSTÄDNING VAXHOLM

RUT står för Rengöring, Underhåll och Tvätt. Är du svensk medborgare och privatperson är du är du troligtvis berättigad till RUT-avdraget. Det ger en 50-procentig skattereduktion på arbetskostnaden på hushållsnära tjänster som till exempel på flyttstädning  i Vaxholm och trädgårdsarbete. Begär en kostnadsfri offert så får du reda på vad din flyttstädning i Vaxholm kommer att kosta hos oss på Städ Uppsala. Du kommer att bli positivt överraskad över priset.

FLYTTSTÄDNING VAXHOLM – NÖJD KUND GARANTI

Vår städpersonal har en gedigen utbildning och gör alltid sitt yttersta för att bostaden som du lämnar ska bli ren och fräsch inför överlåtelsen. När vi är klara med din flyttstädning görs en inspektion tillsammans med dig. Om det mot förmodan finns något som du inte är tillfreds med åtgärdar vi det omgående. Allt för att du ska känna dig nöjd med att du anlitade oss. Därför kan du känna trygg när du låter oss på Städ Uppsala ta hand om din flyttstädning Vaxholm. Vi är certifierad medlem av Städbranschen Sverige.

FÖRDELAR MED ATT ANLITA OSS – FLYTTSTÄDNING VAXHOLM

Fördelarna med att anlita våra duktiga städare vid din flytt är flera. Vi kan erbjuda konkurrenskraftiga priser; du har som kund även möjlighet att få RUT-avdrag på våra tjänster, vilket gör att du sparar ännu mer av kostnaden vid en flytt.

Ni sparar även tid vid din flytt, tid som du kan välja att lägga på annat – med tanke på hur mycket som behöver göras i när du flyttar till ett nytt hem, så är all extra tid uppskattad.

FLYTTSTÄDNING VAXHOLM – HANTERING AV NYCKLAR

 • Vi ser gärna att du eller någon annan möter upp på den aktuella adressen och låser upp för vår städpersonal.
 • Om du vill att vi återlämnar dina nycklar till bostaden i din brevlåda, brevinkast eller postfack ansvarar Städ Uppsala inte för nycklarna från det att vi har lämnat nycklarna på överenskommen plats.

AKUT FLYTTSTÄDNING VAXHOLM

Har du fått panik med din flyttstädning Vaxholm? Inga problem, vi utför även akuta flyttstädningar. Städ Uppsala kan komma med kort varsel och göra en flyttstädning Vaxholm av bostaden som du flyttar från. Kontakta oss för mer info. Ring oss på 0760-26 30 83. Vi har öppet måndagar – fredagar kl 8.00 till 18.00 samt lördagar och söndagar mellan kl 10.00 till 14.00. Du kan också maila oss på info@städuppsala.se

SERVICE

I servicen för vår flyttstädning ingår mer eller mindre allt som kan räknas som städning, vi har dock exkluderat ett par punkter; Städ Uppsala tar inte hand om kvarlämnade saker, utför inte persiennrengöring, tar ej bort klister eller tejprester på målade ytor. Fönstertvätt ingår ned till ca 5 minusgrader.

BRA ATT VETA INFÖR FLYTTSTÄDNING VAXHOLM

 • En veckas garanti i städningen, kontakta oss inom en vecka efter avslutad städning om något problem föreligger. Garantin kan förlängas per önskemål.
 • RUT-avdrag går bra att använda på vanliga flyttstädningar, men det går inte att nyttja om det gäller ett dödsbo.
 • Ni avfrostar kyl och frys själv innan flyttstädningen.
 • Det finns inget krav på att du ska finnas hemma vid städtillfället, men det går naturligtvis bra om du vill vara det.
 • Finns behov av allergistädning utförs även detta. Säg bara till vid beställningen.
 • Vi använder endast miljövänliga medel vid städningen.

Flyttstädning Vaxholm med 100% städgaranti.

Hur lång tid tar en normal flyttstädning i Vaxholm?

Det varierar naturligtvis från fall till fall, beroende på hur stora ytorna är, hur smutsigt det är och om det finns några speciella omständigheter som påverkar tidsåtgången. Men mellan tummen och pekfingret kan man säga att det tar en dag att städa en villa och något mindre att flyttstäda en lägenhet.

Måste jag förbereda något innan ni kommer och genomför en flyttstädning?

Bostaden behöver vara tom innan vi anländer. Detta för att vi ska kunna genomföra städningen enligt vår checklista och med garanti. Kontrollera dessutom gärna att alla fönster går att öppna. Det är också bra om ni meddelar oss om eventuella skador på bostaden. Vi måste självklart också ha tillgång till vatten och el, så vänta med eventuell avstängning av dessa tills att vi har städat klart.

Behöver jag ha städmaterial hemma?

Nej, vi har med oss det vi behöver för att genomföra en kompetent Flyttstädning Vaxholm.

Hur går en städbesiktning till?

När arbetet är avslutat så genomför vi en besiktning tillsammans med dig. Vi använder ett noga utarbetat besiktningsprotokoll som och gå igenom bostaden så att du kan godkänna flyttstädning Vaxholm. Köparen får gärna vara med vid besiktningen också, då minskar man risken för negativa nyheter angående städningen senare. Eventuella missar åtgärdar vi direkt på platsen i samband med besiktningen.

Får jag garanti på utfört arbete?

Alla våra flyttstädningar kommer med en garanti. Ska den gälla är det dock mycket viktigt att du eller köparen är med vid besiktningen efter avslutad flyttstädning Vaxholm.

Om något går sönder vid flyttstädningen, vad händer då?

Vi har ansvarsförsäkring som täcker alla eventuella skador. Våra städare är dock mycket noggranna och försiktiga i sitt arbete, så detta sker sällan.

Vad ingår normalt inte i en flyttstädning Vaxholm?

Här är några av de saker som normalt inte ingår:

 • Borttagning av exempelvis spikar, tavelkrokar och dekaler.
 • Tvätt av tak och väggar.
 • Vi avfrostar ej kyl och frys.
 • Bortforsling av sopor och återvinningsmaterial.
 • Rengöring av yttre ytor som altan samt städning av tomter. Vi utför heller inte något trädgårdsarbete.

VÅR HELHETSLÖSNING

Om era behov sträcker sig utöver flyttstädning av dödsbo erbjuder Städ Uppsala en helhetslösning som innefattar tömning, återvinning och städning av dödsboet. Ni får ett fast pris på hela tjänsten med sortering, packning, bortforsling och flyttstädning Vaxholm. Lådor och allt annat material ingår i priset. Vi har också mångårig erfarenhet av värdering och uppköp av värdesaker. Kontakta oss om det är något ni vill sälja så ska vi titta på det.

LÅNGA SAMARBETEN – LÅNG ERFARENHET

För vår tjänst flyttstädning Vaxholm av dödsbo har vi utvecklat långvariga samarbeten med socialförvaltningar, hyresvärdar, jurist- & advokatbyråer samt begravningsbyråer i hela Uppsala län och Stockholm. Oavsett vem du är eller hur din situation ser ut är du välkommen att kontakta oss så gör vi allt för att hjälpa dig. Vi vet av erfarenhet att detta kan vara en känslomässigt svår process och arbetar därför med största respekt och ödmjukhet så du kan känna dig trygg med oss.

KVALITETSGARANTI

Vår kvalitetsgaranti omfattar alla våra tjänster och innebär för flyttstädning dödsbo att vi garanterar ett fackmannamässigt utförande på de arbetsmoment som ingår i flyttstädningen. Kvalitetsgarantin innebär också vi kommer tillbaks och åtgärdar sådant som mot förmodan inte skulle godkännas vid en inspektion. Läs mer om vår kvalitetsgaranti här.

FLYTTSTÄDNING DÖDSBO

Att städa ur ett dödsbo liknar på många sätt en vanlig flyttstädning men till skillnad från flyttstädning är tjänsten inte RUT-avdragsberättigad. I de allra flesta fall finns också ett behov av att forsla bort saker. Det kan handla om ett omfattande åtagande samtidigt som det kan vara en känslomässigt tung period. Vill du anlita professionell hjälp för flyttstädning av dödsbo kan vi på Städ Uppsala hjälpa dig med alla praktiska detaljer. Vår helhetslösning innefattar tömning, transport och städning men självklart kan du beställa enbart det du behöver.

Flyttstädning Vaxholm erbjuds tillsammans med dödsbo

TÖMNING AV DÖDSBO

Alla behöver inte en komplett flyttstädning av ett dödsbo och det går givetvis bra att enbart beställa en tömning med bortforsling av dödsboet. Till timpriset kan tillkomma tömningsavgifter vid återvinningsstationen.

BYGGSTÄDNING VAXHOLM

En annan specialitet hos Städ Uppsala är byggstädningar vilket omfattar renoveringar, ombyggnation och nyproduktion samt manskapsbodar och kontorsbodar.

Städ Uppsala utför byggstädningar i hela Uppsala län och Stockholm med kvalitetssäkring i stora och små projekt både för företag och privatpersoner. All vår städpersonal är anslutna till ID06 vilket är ett system för att lätt kunna identifiera personer på byggarbetsplatsen och koppla varje person till en arbetsgivare. Det ger trygghet.

RENOVERING OCH OMBYGGNATION

I vår byggstädning ingår dammsugning och avtorkning av samtliga golv, avtorkning av dörrar och lister samt fönsterputsning. I det flesta fall brukar det finns lite byggdamm kvar i luften som lägger sig under natten. Därför återkommer vi följande dag och torkar alla ytor en gång till. Allt för att lokalen ska bli ren och fräsch och att du som kund ska bli helt nöjd.

Med vår tjänst byggstädning kan du som kund vara helt säker på att byggstädningen utförs på ett fackmannamässigt sätt och skapar det dammfria resultat du har rätt att förvänta dig av en byggstädning.

Självklart har vi en kvalitetsgaranti som innebär att om du eventuellt hittar något moment i städningen som du inte är tillfreds med åtgärdar vi det snarast möjligt.

NYPRODUKTON BYGGSTÄDNING VAXHOLM

Vi på Städ Uppsala vänder oss till stora och mindre byggföretag och till privatpersoner. Inget projekt är för litet eller för stort för oss oavsett om det rör sig om lokaler, nybyggda villor, flerbostadshus eller fastigheter.

I vårt åtagande ligger bortforsling av byggskräp och grovstädning. Städningen sker i etapper under projektets gång. I vår byggstädning av nyproduktioner ingår:

 • Grovstädning innan för besiktning
 • Finstädning innan slutbesiktning
 • Finstädning inför inflyttning

OBS! För byggstädning av nyproduktion offereras pris beroende på projektets omfattning.

MANSKAPS- OCH KONTORSBODAR

Vår städning gör att era bodar hålls rena och fräscha. I instruktionerna som vår pålitliga städpersonal följer ingår även desinficeringsrutiner som ser till att era bodar blir fria från virus och andra hälsovådliga mikroorganismer.

Städ Uppsala kan också kontinuerligt leverera förbrukningsmaterial till era bodar som toalettpapper, tvål och handsprit om så önskas.

BOKA ETT GIVANDE MÖTE MED OSS PÅ STÄD VAXHOLM

Det är tryggt att anlita Städ Uppsala vad gäller byggstädningar. Vi har många nöjda kunder i hela Skåne och lång erfarenhet av städbranschen. Kontakta oss redan idag och boka in ett möte med oss. Vi besöker er gärna på er byggarbetsplats där vi tillsammans går igenom era behov och önskemål.

Att Boka Flyttstädning Vaxholm hos oss är bästa val för dig.

För att kunna lämna en korrekt offert vill vi under mötet veta objektets storlek, typ av golv, ventilation, flödet av byggjobbare och andra faktorer som påverkar utförandet av vårt städuppdrag.

Kontakta Städ Uppsala idag. Hos oss får du ett konkurrenskraftigt pris och kunnig städpersonal som tar hand om städningen av ditt byggprojekt. Med vår garanti lovar vi att du blir mycket nöjd!

För att kunna lämna en korrekt offert vill vi under mötet veta objektets storlek, typ av golv, ventilation, flödet av byggjobbare och andra faktorer som påverkar utförandet av vårt städuppdrag.

VISNINGSSTÄDNING VAXHOLM

Att visa upp sin bostad på ett rent och fräscht sätt ger ett varmt och välkomnande intryck inför spekulanten. Det ökar också möjligheten till en lyckad försäljning.

Vi har lång erfarenhet av städningar och visningsstädningar är en av våra specialiteter. Vi är verksamma över hela Uppsala och Stockholm. Med vår Nöjd-kund garanti är det tryggt att anlita oss på Städ Uppsala AB.

Efter genomförd visningsstädning gör vi en inspektion tillsammans med dig. Om det visar sig att det finns något som du inte är tillfreds med åtgärdar vi det omgående. Detta är vår Nöjd-kund garanti på Städ Uppsala AB.

STORSTÄDNING VAXHOLM

Att komplettera veckostädningen en gång om året med en rejäl storstädning gör din bostad mycket fräschare. Samtidigt minskar risken att få in skadedjur i bostaden.

Städ Uppsala är specialister på storstädningar. Vi har lång erfarenhet vilket har gett oss ett stort kunnande om hur en storstädning Vaxholm ska utföras för att skapa renhet och välbefinnande oss våra kunder. Vi utför städuppdrag i hela Uppsala län och Stockholm hjälper dig som bor både i innerstaden och kranskommunerna med att få en ren och fräsch bostad. Oavsett om du bor i villa eller lägenhet.

Eftersom vi alltid lämnar Nöjd-kund garanti kan du tryggt anlita oss på Städ Uppsala nästa gång du vill ha gjort en Storstädning Vaxholm av din bostad. Vi har tecknat ansvarsförsäkring i Fora försäkring.

Innan vår välutbildade och pålitliga städpersonal sätter igång med storstädningen flyttas eventuellt möbler och andra inventarier för att komma åt alla skrymslen och vrår.

Storstädning och Flyttstädning Vaxholm samt Rut.avdrag

GROVSTÄDNING VAXHOLM

GER PLATS ÅT HANTVERKARE

Innan hantverkarna tar över arbetet vid ombyggnationer och tillbyggnader krävs det i regel en grovstädning Vaxholm. Detta för att göra en bra arbetsmiljö i det fortsatta arbetet. Vi på Städ Uppsala har lång erfarenhet och har utfört ett stort antal grovstädningar över hela Skåne. Vi kan hjälpa dig. Det är tryggt att anlita oss på Städ Uppsala.

Vår grovstädning Vaxholm innehåller följande

 • Dammsugning av samtliga golvytor
 • Våt moppning av samtliga golvytor
 • Avtorkning av lister, hyllor, skåp m.m.
 • Städning och rengöring av toaletter
 • Bortforsling av material som ska kastas

Vi är mycket flexibla och grovstädningen kan kompletteras med dina önskemål.

När hantverkarna är klara med sitt jobb och lokalen är iordningställd kan vi också göra en slutlig byggstädning.

Ring oss gärna på 0760-26 30 83 för mer info eller om du har några frågor om vår grovstädning. Du kan också beställa en kostnadsfri offert.

Flyttstädning Lund, Flyttstädning Lund, Flyttstädning Lund