Grovstädning Uppsala

Grovstädning Uppsala

Grovstädning Uppsala

STÄD UPPSALA & STOCKHOLM – GROVSTÄDNING

GER PLATS ÅT HANTVERKARE

Innan hantverkarna tar över arbetet vid ombyggnationer och tillbyggnader krävs det i regel en grovstädning. Detta för att göra en bra arbetsmiljö i det fortsatta arbetet. Vi på Städ Uppsala & Stockholm har lång erfarenhet och har utfört ett stort antal grovstädningar över hela Skåne. Vi kan hjälpa dig. Det är tryggt att anlita oss på Städ Uppsala & Stockholm.

Grovstädning

Innan grovstädningen

Innan vi börjar grovstädning avlägsnar vi först material som t ex masonitskivor, papp, kartonger och annat byggmaterial som lämnats kvar i lokalen av byggnadsarbetarna. Vi kan också forsla bort kvarlämnat byggmaterial till närmaste sopstation.

Vår grovstädning innehåller följande

• Dammsugning av samtliga golvytor
• Våtmoppning av samtliga golvytor
• Avtorkning av lister, hyllor, skåp m.m.
• Städning och rengöring av toaletter
• Bortforsling av material som ska kastas

Vi är mycket flexibla och grovstädningen kan kompletteras med dina önskemål.

När hantverkarna är klara med sitt jobb och lokalen är iordningställd kan vi också göra en slutlig byggstädning.

Ring oss gärna på 0760 – 05 63 15 för mer info eller om du har några frågor om vår grovstädning. Du kan också beställa en kostnadsfri offert.

VAD ÄR ROT- & RUTAVDRAG?

Du kan få göra avdrag från din skatt för arbetskostnaden när du anlitar någon för reparation, underhåll samt om- och tillbyggnad (rot) och för hushållsnära tjänster, inklusive flyttjänster, reparation och underhåll av vitvaror och IT-utrustning (RUT). Avdraget för ROT-arbete får vara max 30 procent av arbetskostnaden för din grovstädning Malmö.

Material och resekostnader ger däremot inte rätt till ROT- eller RUT-avdrag.

Du som köper ROT- eller RUT-tjänster ansöker inte själv om avdraget. Det gör den som utfört arbetet. Utföraren drar av en del av arbetskostnaden på fakturan till dig. Rot- & RUT-avdraget räknas ihop och är sammanlagt max 50 000 kronor per person och år. Om du kan ta del av avdraget eller inte beror på hur mycket skatt du har betalat in under året och vilka andra avdrag du gjort.

Läs mer om ROT- & RUT-avdraget 〉〉〉

OFFERTFÖRFRÅGAN

FÅ EN GRATIS OFFERT INOM 12 TIMMAR