STÄD UPPSALA  & STOCKHOLM

Vi på Städ Uppsala AB erbjuder olika typer av städservice av högsta kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Bland våra kunder finns både privatpersoner och företag! Vi erbjuder ett komplett utbud av städtjänster för bostäder, affärslokaler, industrifastigheter och offentliga byggnader. Flera av våra stamkunder har tecknat fördelaktiga ramavtal med oss.

Om oss

Städ Uppsala AB är ett nygammalt företag inom städbranschen. Vår hängivna personal har många års erfarenhet av städning och vi utför alltid våra städuppdrag på ett noggrant och professionellt sätt.

Vår personal

All vår städpersonal på Städ Uppsala AB får med jämna mellanrum vidareutbildning för att öka sina kunskaper och anamma nya arbetsmetoder för att kunna utföra städuppdragen på ett ännu bättre sätt. Något som kommer våra kunder tillgodo.

Vår affärsfilosofi

Vi strävar alltid efter att ge dig som kund en hög servicenivå. När du kontaktar vår växel för att boka en städning eller vill ställa frågor gör vi allt vi kan för att tillgodose dina önskemål och besvara din frågor på ett sakligt sätt. För oss är det mycket viktigt att ha ett bra samarbete med våra kunder. Tillgänglighet, flexibilitet och punktlighet är också viktiga ord för oss på Städ Uppsala AB.

Trygghet

Hos oss omfattas alla våra kunder av nöjd-kund-garanti. Det innebär att vi omgående åtgärdar om det är något som du inte är tillfreds med under besiktningen av vårt utförda städuppdrag. Hos oss på Städ Uppsala AB kan du känna dig trygg. Om det mot förmodan skulle uppstå någon skada eller olycka under tiden vi utför städuppdraget gäller vår ansvarsförsäkring. Försäkringsbeloppet är högst 10.000.000 kronor.

Våra tjänster kännetecknas av:

Hos oss omfattas alla våra kunder av nöjd-kund-garanti. Det innebär att vi omgående åtgärdar om det är något som du inte är tillfreds med under besiktningen av vårt utförda städuppdrag. Hos oss på Städ Uppsala AB kan du känna dig trygg. Om det mot förmodan skulle uppstå någon skada eller olycka under tiden vi utför städuppdraget gäller vår ansvarsförsäkring.
Försäkringsbeloppet är högst 10.000.000 kronor.