STÄD UPPSALA & STOCKHOLM – STORSTÄDNING

Att komplettera veckostädningen en gång om året med en rejäl storstädning gör din bostad mycket fräschare. Samtidigt minskar risken att få in skadedjur i bostaden.

Städ Uppsala & Stockholm är specialister på storstädningar. Vi har lång erfarenhet vilket har gett oss ett stort kunnande om hur en storstädning ska utföras för att skapa renhet och välbefinnande oss våra kunder. Vi utför städuppdrag i hela Uppsala län och Stockholm hjälper dig som bor både i innerstaden och kranskommunerna med att få en ren och fräsch bostad. Oavsett om du bor i villa eller lägenhet.

Eftersom vi alltid lämnar Nöjd-kund garanti kan du tryggt anlita oss på Städ Uppsala & Stockholm nästa gång du vill ha gjort en Storstädning av din bostad. Vi har tecknat ansvarsförsäkring i Fora försäkring.

Innan vår välutbildade och pålitliga städpersonal sätter igång med storstädningen flyttas eventuellt möbler och andra inventarier för att komma åt alla skrymslen och vrår.

Storstädning

Detta ingår i vår storstädning

Armaturer plockas ner och torkas av.
Piskning av mattor
Avtorkning av dörrar, dörrkarmar, väggar, tak samt vitvaror
Avtorkning och rengöring av skafferi (krävs att det är tömt)
Rengöring av badrum och toaletter
Fönsterputsning och rengöring av fönsterkarmar
Dammtorkning av persienner och jalusier
Dammsugning av stoppade möbler
Dammsugning och våttorkning av samtliga golv

Kontakt och bokning

När du bokar din storstädning hos oss på Städ Uppsala & Stockholm får du en mycket mer omfattande städning än vid en vanlig hemstädning till ett mycket fördelaktigt pris. Du erbjuds att boka din storstädning till fast pris per kvadratmeter – allt för att du ska känna dig trygg med Städ Uppsala & Stockholm och våra tjänster. Begär offert

Läs mer under priser för information om vad tjänsten kostar för att din bostad storstädad.

Låter det intressant?

Skicka in din intresseanmälan till oss redan idag så återkommer vi till dig med en offert och för att boka in din storstädning.